Kitesurf vakanties

uitleg en informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!


Hi! Hoe leuk dat je een zoektocht aan het ondernemen bent naar de beste en/of leukste kitesurfspots over de wereld! We hopen met deze informatie je een beetje op weg te helpen. Voel je vrij om ons te benaderen, we helpen je graag! Have fun reading.

Tijdens de kitesurf vakanties is het het belangrijkste dat je het kiten onder de knie krijgt of nieuwe trucs leert. Het kitesurfen willen we naturlijk het liefste beoefenen in een warm land met azuurblauw water en palmbomen die dansen in de wind. Het gevoel van vrijheid als je over het water scheert, de natuur om je heen; het kan allemaal.

Dit en de combinatie om het te kunnen delen met andere reizigers die voor hetzelfde doel komen maakt een vakantie extra speciaal. Naast het (leren) kitesurfen tijdens de kitesurfvakantie, is er genoeg tijd om te relaxen, te feesten en andere leuke sporten om te doen zoals; golfsurfen, canyoning, wakeboarden, mountainbiken and many more…

In deze pagina leggen we de basiselementen uit voor een kitesurf vakantie. We vertellen je welke elementen er nodig zijn voor een geslaagde trip. Deze pagina is geschikt voor mensen die nieuw zijn met kitesurfen of met kitesurf vakanties. Daarnaast leggen we ook het belang uit van een organisatie die is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg, zodat je veilig op reis kunt.

Pro-tip: ga letterlijk en figuurlijk nooit in zee met reisbureaus die géén aansluiting hebben bij belangenbehartigers zoals b.v. het Thuiswinkel waarborg, dit is in de meeste gevallen duurkoop.