Groepsvakantie surfen

Je bent bij de categorie ‘groepsvakantie surfen’ onder surf vakantie : maak je keuze door gebruik te maken van het filter.

Een groepsvakantie surfen is een mooie manier om snel goed te leren surfen op een ,vaak, exotische bestemming. Kiteholland biedt locaties over de gehele wereld aan. Het bijkomende voordeel is dat je snel mensen leert kennen die eensgezind zijn met wat jij van surfen vindt.

Net als bij een solo vakantie surfen vinden we het belangrijk voor onze gasten dat ze ook mentaal tot rust komen. We hebben goede accomodatie, en we zorgen desgewenst voor eten en drinken. Verder zijn er tal van andere activiteiten mogelijk zoals b.v. yoga, waterskieën, wakeboarden enz. Natuurlijk kies je zelf waar je aan mee doet.

Ook accomodatie hebben we naar prijs gerangschikt. Standaard bieden we meestal een surf-lodge aan, maar desgewenst hebben we ook appartementen of zelfs hele woningen tot onze beschikking. Staat je keuze er niet direct bij, neem dan via de chat gerust even contact met ons op.

Kijk gerust rond op deze pagina en laat je inspireren.

 • Fuerteventura, (Spanje)

   210,00
 • Peniche, (Portugal)

   275,00
 • supreis accommodatiesup & yoga reis Pescara

  SUP & Yoga vakantie Pescara, Italie

   251,00