Surf vakantie singles

Je bent bij de categorie ‘Surf vakantie singles’ onder surf vakantie : maak je keuze door gebruik te maken van het filter.

Een solo surf vakantie is een mooie manier om snel goed te leren surfen op een ,vaak, exotische bestemming. Kiteholland biedt locaties over de gehele wereld aan. Het bijkomende voordeel is dat je snel mensen leert kennen die eensgezind zijn met wat jij van surfen vindt. Als single traveller ben je lekker flexibel en kun je gemakkelijk mee met de rest. Kiteholland zorgt ervoor dat je je op je gemak zult voelen bij een leuke groep mensen. Misschien leer je nog wel een leuke jongen of een leuke meid kennen?

Net als bij een groepsvakantie surfen en solo vakantie surfen vinden we het belangrijk voor onze gasten dat ze ook mentaal tot rust komen. We hebben goede accomodatie, en we zorgen desgewenst voor eten en drinken. Verder zijn er tal van andere activiteiten mogelijk zoals b.v. yoga, waterskieën, wakeboarden enz. Natuurlijk kies je zelf waar je aan mee doet.

Ook accomodatie hebben we naar prijs gerangschikt. Standaard bieden we meestal een surf-lodge aan, maar desgewenst hebben we ook appartementen of zelfs hele woningen tot onze beschikking. Staat je keuze er niet direct bij, neem dan via de chat gerust even contact met ons op.

Kijk gerust rond op deze pagina en laat je inspireren.